GAZİANTEP / NİZİP - Tatlıcak Ortaokulu

Kas

Türk Kızılayı genel merkezi ve Türkiye genelinde tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılayı'nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı'na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmaktadır.

Kas

Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında "Organ ve Doku Bağışı Haftası" olarak kutlanmaktadır. Öğrencilerimiz bilinçleniyor.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlanıyor.

Ekm

Sağlık , beslenme ve temizlik kulübü tarafından düzenlenen temiz sınıf projesi belgelerini veriyor.

Ekm

Sağlık , Beslenme ve Temizlik Kulübünün planlamış olduğu Sınıfımız Temiz projesi kapsamında temiz sınıflar seçiliyor.

Ekm

Küçük ressamlar özgün resim yapıyor.

Ekm

Ben okuyorum Gaziantep okuyor.

Okulumuz , Ben Okuyorum Gaziantep okuyor projesi kapsamında kitap okuma etkinliği yapmaktadır.

Temiz Sınıf Belgesi

Sağlık,temizlik ve beslenme kulubü öğrencilerimize en temiz sınıf belgesini verdi.